In een multiculturele buurt in Delft ligt woonzorgcentrum Delfshove gelegen. De locatie ligt op loopafstand van het winkelcentrum ‘De Hoven’ met leuke buurtwinkels en het Poptahof park. In dit park komen de bewoners graag, omdat er ook een moestuin is voor ouderen. De Hospice Delft en de Roze Ouderen Salon bevinden zicht beiden in locatie Delfshove.

Roze Ouderen Salon

Iedere laatste vrijdag van de maand opent de Roze Ouderen Salon in Delfshove haar deuren voor een ongedwongen ontmoeting tussen senioren (55 jaar) met een andere seksuele geaardheid. Tijdens deze bijeenkomsten staat gezelligheid voorop en komen diverse thema’s en onderwerpen aan bod. Homoseksuele, lesbische, biseksuele en transgender ouderen zijn van harte welkom.

Keurmerk: Prezo Gouden Keurmerk (2014)

 

Uw steun is welkom!

Ondersteun de bewoners met een bijdrage aan stichting ‘Vrienden van Delfshove’. meer

 •   30 juli Sjoelen

  Sjoelen

  30 juli, 14:30 tot 16:00 uur

 •   31 juli Roze Ouderen Salon

  Roze Ouderen Salon

  31 juli, 16:00 tot 19:00 uur, vrij toegangelijk

  Maandelijks op vrijdag kleurt locatie Delfshove roze. Zo laten we zien dat roze ouderen van harte welkom zijn! Iedere laatste vrijdag van de maand opent 'De Roze Ouderen Salon' haar deuren voor een ongedwongen, gezellige ontmoeting tussen senioren (vanaf 55 jaar) met een andere seksuele geaardheid. Een bijeenkomst speciaal voor homoseksuele, lesbische, biseksuele en transgender ouderen uit de buurt, stad en omgeving. Tijdens deze bijeenkomsten staat gezelligheid voorop en komen diverse thema’s en (homoseksuele) onderwerpen aan bod.

  Meer informatie? Klik hier

 •   3 augustus Fysioactief

  Fysioactief

  3 augustus, 11:00 tot 12:00 uur, alleen voor bewoners

 •   3 augustus Handwerken

  Handwerken

  3 augustus, 09:00 tot 11:30 uur

 •   5 augustus Sjoelen

  Sjoelen

  5 augustus, 14:30 tot 16:00 uur

 •   5 augustus Soosmiddag

  Soosmiddag

  5 augustus, 19:30 tot 21:30 uur

 

route bepalen

Locatie en route