“Ze motiveren mij om dingen te ondernemen”

Bezoeker Ontmoetingscentrum Mozartlaan aan het woord

Ze motiveren mij om dingen te ondernemen

Ontmoetingscentrum Mozartlaan bestaat 1 juli 10 jaar! Mevrouw Mol (96 jaar) is één van de eerste bezoekers. Ter ere van dit jubileum hebben onze stagiaires, Michael en Kim, haar geïnterviewd. Ze hebben haar gevraagd hoe zij het hier vindt en het allerbelangrijkste wat voor cijfer zij ons ontmoetingscentrum geeft.

‘Ik heb het erg naar mijn zin hier bij het ontmoetingscentrum. De activiteiten die worden gehouden, vind ik ook leuk. Als het maar even kan, doe ik aan alles mee. Met bewegen, de geheugentrainingen, maar vooral het praten over vroeger vind ik heel leuk.
De dagen dat ik niet naar het ontmoetingscentrum kom, zit ik alleen thuis en dat vind ik saai. Hier eten we gezamenlijk een warme maaltijd, dat is gezellig en lekker. De medewerkers zijn goed voor ons en staan altijd voor ons klaar.
Zij motiveren mij om dingen te ondernemen’, aldus mevrouw Mol. ‘Als ik het niet zou leuk vinden, dan zou ik hier niet al 10 jaar komen. Ik hoop dat ik nog 10 jaar of langer hier mag komen! Het is leuk om mensen om je heen te hebben. Toen ik pas 3 weken thuis zat, ging ik het liefste meteen weer naar het ontmoetingscentrum. Het enige wat ik jammer vind, is dat alle bezoekers waarmee ik begonnen ben, allemaal zijn weggevallen’.

Ik geef jullie zeker een 8 of zelfs wel een 9!

Een mooi en verdiend compliment voor alle medewerkers en vrijwilligers van het Ontmoetingscentrum