65+? Maak gratis kennis met trein en bus in Delft!

Geplaatst op: 29 April 2022

Wilt u wel eens met de bus of trein ergens naartoe? Maar doet u dat niet, omdat u reizen met het openbaar vervoer (OV) lastig vindt? Of niet weet hoe het werkt? Dan zijn de Ov-OpStapDagen echt iets voor u! Op dinsdag 17 en donderdag 19 mei organiseert de gemeente Delft samen met de KBO en PCOB twee OV-OpStapDagen. Op deze dagen kunt u op een ontspannen manier gratis (opnieuw) kennismaken met het openbaar vervoer.  

Wat kunt u verwachten? 
In Wijkcentrum de Vleugel krijgt u onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers informatie over de mogelijkheden van het openbaar vervoer in de regio. Daarna vertrekt u gezamenlijk met de bus naar het NS-station Delft. Hier krijgt u uitleg over de overstap van bus op trein en een korte rondleiding. De middag eindigt weer in Wijkcentrum de Vleugel.

Persoonlijk advies
Speciale OV-ambassadeurs zijn de hele middag aanwezig om al uw vragen te beantwoorden over het OV. Na terugkomst in Wijkcentrum de Vleugel krijgt u een persoonlijk reisadvies. Samen met u, bespreken ze de mogelijkheden om meer met het OV te reizen. En u kunt, als u dit wil, een OV-chipkaart aanvragen.

Meld u aan! 
Het programma duurt van 13.00 uur tot ongeveer 17.00 uur. De middag is gratis en koffie met wat lekkers is inbegrepen. U kunt zich aanmelden via 076-513 66 99, bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Deelname is op volgorde van aanmelding en vol=vol.