Aanvang gemaakt tuin Ontmoetingscentrum Zwaluw

Geplaatst op: 11 Mei 2018

De zomer komt in zicht en de afgelopen weken hebben we al heerlijk kunnen genieten van het mooie weer. Veel van onze cliënten zijn dan ook buiten te vinden. De wens van Ontmoetingscentrum Zwaluw was ook voor hun bezoekers een prachtige tuin te creëren.

Afgelopen week is er een start gemaakt met het realiseren van de tuin. Medewerkers van More4Store hebben de spits hiervoor afgebeten en waren hard aan het werk. Onder toeziend oog van de bezoekers is er een terrasafscheiding gemaakt. De afscheiding wordt prachtig door de variatie aan bloembakken en zitplaatsen. Het begint echt vorm te krijgen en zo te zien wordt het prachtig. De bezoekers genieten van de vorderingen en kijken er nu al naar uit om straks heerlijk in de tuin te genieten van het zonnetje.

Velen dragen project warm hart toe
Voor het realiseren van de tuin is geld nodig. De collega’s van Ontmoetingscentrum Zwaluw hebben dan ook hard gewerkt om hiervoor te zorgen. Zo heeft het ontmoetingscentrum vorig jaar voor dit plan als winnaar van de Glazen Pluim een cheque in ontvangst mogen nemen en heeft zowel Multimate ’s-Gravenzande als Recycling Westland eveneens een cheque overhandigd. Ook vele sponsoren dragen het project een warm hart toe en dragen hun steentje bij. Dank jullie wel voor de bijdrage. Zowel de bezoekers als medewerkers kijken uit naar het eindresultaat.