Ook Akkerleven krijgt mini-kas dankzij donaties

Geplaatst op: 22 Juni 2020

Het is sinds een aantal weken mogelijk voor familie om op raambezoek te gaan bij een naaste in Akkerleven. Er werd een partytent gebruikt zodat familie een beschutte plek had. Ondanks dat de partytent elke dag opnieuw opgeruimd en opgezet werd is de partytent waarin de familie plaats nam helaas toch beschadigd door slecht weer.

Donaties
Akkerleven besloot daarom een aanvraag te doen bij het Rabobank Coöperatief Fonds en Fonds 1818 voor een mini-kas, de aanvraag is goedgekeurd en de mini-kas komt er! Conny Rodenrijs begeleider welbevinden in Akkerleven vertelt dat ze erg blij is met de komst van de kas en hoopt dat ze snel een kassenbouwer vinden. Ondanks dat er bezoek mogelijk is in Akkerleven is er ook nog steeds behoefte aan raambezoeken. Mocht de kas niet meer nodig zijn voor raambezoeken dan gaan er verschillende groentes in geteeld worden. De kas is dus een mooie aanwinst voor Akkerleven!

Bedankt
Alle manieren van bezoek inclusief de raambezoeken worden erg gewaardeerd door bewoners en familie. We willen het Rabobank coöperatief Fonds en Fonds 1818 dan ook hartelijk bedanken voor de mooie donaties en het daarmee mogelijk maken van de minikas!