De Terwebloem maakt activiteiten in corona-tijd nét even anders met behulp van Kringloopwinkel Maasdijk

Geplaatst op: 18 December 2020

De dagelijkse activiteiten zoals bewoners die voor covid-19 gewend waren zijn helaas al een tijd niet mogelijk. Daarnaast zijn bewoners meer op hun kamer en is er minder bezoek mogelijk.  Om toch gezelligheid te bieden worden er veel activiteiten één op één in de appartementen georganiseerd.

Daar wilden ze bij De Terwebloem graag iets extra’s aan toevoegen. Of Kringloopwinkel Maasdijk misschien een leuk idee had. Daar wisten ze wel raad mee! Ze zijn speciaal voor De Terwebloem een zoektocht gestart naar een kar, hebben deze opgeknapt, op maat gemaakt én geschonken.

De Terwebloem is ontzettend blij! Nu rijden ze door de gangen met de kar die elke keer weer een ander thema heeft. Denk hierbij aan sinterklaas- en kerstversiering in de winter en lekkere ijsjes in de zomer. Maar ook een lekker harinkje of erwtensoep en warme choco kunnen met sfeervolle muziek uitgedeeld worden. Hier gaan de medewerkers en cliënten ontzettend veel plezier van hebben! Kringloopwinkel Maasdijk: Hartelijk bedankt!