Edwin van der Sar Foundation schenkt koffer met hulpmiddelen

Geplaatst op: 20 Juni 2014

Donderdag 19 juni heeft Pieter’s Behandel Praktijk van de Edwin van der Sar Foundation een koffer in ontvangst mogen nemen vol met handige hulpmiddelen voor cliënten van ergotherapeuten. De koffer is overhandigd door Vegro, een van de samenwerkingspartners van de foundation.

Ergotherapeuten helpen mensen om opnieuw hun dagelijkse activiteiten uit te voeren als dat door lichamelijk problemen niet meer lukt. Dit kunnen simpele handelingen zijn zoals eten en aankleden, maar ook meer complexe handelingen. Ergotherapie vindt vooral plaats bij de mensen thuis. Met de koffer van de Edwin van der Sar Foundation kunnen de ergotherapeuten van Pieter’s Behandel Praktijk hulpmiddelen gemakkelijk meenemen en direct inzetten bij de behandeling en/of worden achtergelaten na de oefensessie.

Edwin van der Sar Foundation
De Edwin van der Sar Foundation zet zich in voor mensen die een hersenbeschadiging hebben opgelopen door bijvoorbeeld een beroerte. De oud-doelman van het Nederlands elftal heeft de stichting opgericht nadat zijn vrouw Annemarie in 2009 werd getroffen door een hersenbloeding.

Pieter’s Behandel Praktijk
Pieter’s Behandel Praktijk is dé praktijk voor gespecialiseerde behandeling bij u in de buurt. Pieter’s Behandel Praktijk bestaat uit een team van deskundige behandelaren die gespecialiseerd zijn in (complexe) zorgvragen bij ouderen. De kracht van de praktijk is een behandelteam bestaande uit fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en psychologen die intensief met elkaar samenwerken waardoor er een compleet “behandelpakket” geboden kan worden.