Nieuwe collega’s gezocht! Kom jij ons team versterken?

Geplaatst op: 12 Maart 2015

Zorg Thuis van Pieter van Foreest groeit

Steeds meer mensen kiezen voor Zorg Thuis van Pieter van Foreest. Daar zijn wij uiteraard heel blij mee! Wij kunnen hierdoor per direct nieuwe collega’s gebruiken in de thuiszorg in onder andere de functie van Verzorgende IG, Wijkverpleegkundige en Verpleegkundige. Ben jij of ken je iemand die op zoek is naar een leuke en uitdagende baan? Laat hen direct solliciteren!

Maak jij het verschil?
Pieter van Foreest wil excellente zorg bieden aan ouder wordende mensen, ongeacht waar zij wonen. Thuis of in één van onze huizen. Allerlei vormen van advies, ondersteuning, begeleiding of zorg zijn daarbij mogelijk. De sleutel om als Pieter van Foreest succesvol te zijn en te blijven ligt vooral bij ons zelf, bij onze medewerkers. Samen zorgen we voor excellente zorg, behandeling en ondersteuning. Iedere dag maak je als medewerker het verschil!

Is dit de baan voor jou? Solliciteer dan snel!
Hou je ervan dat iedere dag weer nieuwe uitdagingen biedt en wil je werken in een dynamische organisatie?  Wil jij samen met ons het verschil maken en excellente zorg aan ouderen bieden, met het motto U doet ertoe? Dan is dit de baan voor jou! Want Pieter, dat ben jij!

Interesse? Kijk snel op www.werkenbijpieter.nl voor een leuke passende functie!