NLdoet weer een groot succes bij Pieter van Foreest!

Geplaatst op: 23 Maart 2015

Op 20 en 21 maart jl. vond op verschillende locaties van Pieter van Foreest NLdoet plaats. Het Oranje Fonds organiseert jaarlijks in het derde weekend van maart, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet. De grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Westland
In de Westlandse locaties van Pieter van Foreest zijn veel vrijwilligers actief geweest. In Duinhof, De Opmaat, De Terwebloem. De Naaldhorst, Triangel, Vlietzicht, De Hooge Tuinen en Sonnevanck hebben enthousiaste vrijwilligers geholpen met o.a. opknapklusjes, leuke optredens, wandelen en verschillende activiteiten zoals bingo.

Delft
In Lindenhof, De Bieslandhof, Stefanna, Abtswoude en Monica zijn ook enthousiaste vrijwilligers aan de slag gegaan. Van opknapklusjes, met elkaar koken tot wandelen en een gezellige high tea met muziek.

Midden- Delfland
Singelhof organiseerde een ontmoeting tussen oud en jong met het Lentiz College. Martin van de Ruit, Directeur Mobiel van Pieter van Foreest,  hielp ook mee als vrijwilliger.

Pijnacker-Nootdorp
In Veenhage en Weidevogelhof hebben de vrijwilligers flink de handen uit de mouwen gestoken met het opknappen van de binnentuin en de binnenplaatsen.

Bedankt vrijwilligers!