Open Dag van Zorg en Welzijn 21 maart 2015

Geplaatst op: 13 Maart 2015

Ook dit jaar vindt op de derde zaterdag van maart de landelijke Open dag van Zorg en Welzijn plaats. Op deze dag openen verschillende zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren voor belangstellenden.

Ook Pieter van Foreest opent de deuren

Uiteraard is ook Pieter van Foreest actief tijdens deze landelijke campagne. Op zaterdag 21 maart  openen verschillende locaties van Pieter van Foreest de deuren van 13.00 - 16.00 uur voor belangstellenden. Zij heten u van harte welkom om u meer informatie te geven over wonen, zorg, behandeling, welzijn en vrijwilligerswerk bij Pieter van Foreest.

Iedere locatie geeft een eigen invulling aan de dag. In ieder geval treft u op iedere locatie informatiekraampjes, de mogelijkheid tot een rondleiding en een overzicht van de openstaande vrijwilligersvacatures. Daarnaast zijn er veelal activiteiten georganiseerd: van bazaar tot presentatie, van zang tot.....Kom vooral een kijkje nemen.

Locaties die de deuren openen:
Akkerleven (Schipluiden)
Weidevogelhof (Pijnacker)
Ontmoetingscentrum Pijnacker (Pijnacker)
Pieter's Brasserie (Pijnacker)
Zorghotel De Keijzer (Pijnacker)
Veenhage (Nootdorp)
Kleinschalig wonen Singelhof (Maasland)
Ontmoetingscentrum Singelhof (Maasland)
Pieter's Behandel Praktijk (Naaldwijk)
Ontmoetingscentrum Naaldwijk (Naaldwijk)
Ontmoetingscentrum Zorgtuinderij (Wateringen)
Ontmoetingscentrum Vermeertoren (Delft)

Informatie over onder andere:

De open dag/week van Zorg en Welzijn is bedoeld voor mensen die wel eens binnen willen kijken in een verzorgingshuis, kinderopvang of ziekenhuis. Maar ook voor mensen die zich afvragen hoe het is om in de zorg- of welzijnssector werkzaam te zijn is dit een ideale dag/week.

Graag tot ziens op 21 maart a.s.!