Pieter van Foreest op Zorgradio RAZO

Geplaatst op: 4 November 2013

Woensdagavond om 20:30 wordt een medewerker van Boerderij Buitengewoon 1 geïnterviewd op Zorgradio RAZO. Het interview zal gaan over o.a. het verschil tussen dagopvang en dagverzorging, welke activiteiten vinden er plaats maar ook zaken als;is er een indicatie nodig komen aan bod.

Je kunt het interview live luisteren op www.RAZO.nl .

Zorgradio RAZO
Zorgradio RAZO Delft maakt radioprogramma’s voor patiënten van de Reinier de Graaf Groep en alle inwoners uit Delft en omgeving, die interesse hebben in informatie uit de zorgsector.

Daarnaast maken de vrijwilligers van Zorgradio RAZO Delft een gedeelte van de radioprogramma’s in de woonzorgcentra van Pieter van Foreest. De programmering van Zorgradio RAZO Delft richt zich doordeweeks tussen 9.00 en 17.00 uur op het uitzenden van muzikaal omlijste informatieve zorgitems.‘s Avonds tussen 20.00 en 23.00 uur richten de radioprogramma’s zich op de patiënten van de Reinier de Graaf Groep in Delft en Voorburg.Naast het maken van radioprogramma’s verzorgt Zorgradio RAZO Delft tevens een informatiekanaal (RAZONet). Dit kanaal is zichtbaar op de televisies bij de patiëntenbedden binnen de Reinier de Graaf Groep.