Pieter van Foreest opent Zorg Thuiswinkels

Geplaatst op: 28 Oktober 2013

Pieter van Foreest opent  Zorg Thuiswinkels 
Pieter van Foreest opent binnenkort twee thuiszorgwinkels in de regio. Deze Zorg Thuiswinkels zijn een initiatief van Pieter van Foreest  en Vegro. Vegro is een grote leverancier van verpleeg- en aanverwante artikelen. Op 25 oktober jl. is de samenwerkingsovereenkomst tussen beide partijen ondertekend door dhr. Jos Bleijenberg, Bestuurder Pieter van Foreest en dhr. Rene Kamerbeek, Directeur Vegro.

Zorg Thuiswinkel in Delft
In Delft zal de huidige thuiszorgwinkel van Vegro nog dit jaar een metamorfose ondergaan en herkenbaar worden gemaakt als ‘Pieter van Foreest Zorg Thuiswinkel’. De ‘Pieter van Foreest Zorg Thuiswinkel’ is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Adres: Nieuwe Langendijk 61a te Delft.

Zorg Thuiswinkel Westland
Begin 2014 zal ook in het Westland een vestiging geopend worden aan de Middelbroekweg 4 te Naaldwijk. Dit is naast De Naaldhorst.

Informatie, advies, verhuur en verkoop
Bij de Zorg Thuiswinkels kan een ieder terecht voor gratis uitleen, advies, verkoop en verhuur van verpleegartikelen, hulpmiddelen en vele aanverwante artikelen. Via de zorgverzekeraars wordt een groot aantal hulpmiddelen vergoed. In de meeste gevallen kunnen hulpmiddelen gelijk worden mee genomen. Uniek is dat men bij de winkels ook terecht kan voor informatie rondom wonen, zorg, behandeling en welzijn bij Pieter van Foreest. Brochures zullen hier aanwezig zijn en medewerkers worden uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden binnen Pieter van Foreest, zodat zij over de juiste informatie beschikken en indien nodig goed kunnen doorverwijzen.