Post COVID-19 behandeling via zorgdomein doorverwijzen

Geplaatst op: 1 December 2020

Vanaf heden kunt u als (huis)arts via Zorgdomein ook patiënten doorverwijzen voor post COVID-19 behandeling bij Pieters Behandel Praktijk.

Combinatietherapie

Naast monodisciplinaire post COVID-19 behandeling, bieden wij ook multidisciplinaire behandeling aan: combinatietherapie van fysiotherapeut en diëtist voor optimale ondersteuning bij het herstel.
Post COVID-19 cliënten zijn veelal bekend met het verlies van spiermassa/ spierzwakte, verminderde mobiliteit en eventueel gewichtsverlies. In de combinatietherapie worden de beweging en de voeding op elkaar afgestemd om de spiermassa te behouden/ op te bouwen. Voordeel voor de cliënt is dat de intake door beide therapeuten gecombineerd kan worden. Eventueel kunnen andere disciplines als logopedist, ergotherapeut, GZ-psycholoog en Specialist ouderengeneeskunde ingeschakeld worden vanuit Pieters Behandel Praktijk (uiteraard na afstemming met de verwijzer).

Zorgproducten in Zorgdomein

In onze zorgproducten kunt u de urgentie en de COVID-19 status van de patiënt aangeven, zodat we hier rekening mee kunnen houden bij het maken van een afspraak. Onze zorgproducten kunt u vinden onder Paramedische Zorg in Zorgdomein. Onze praktijk is aangesloten bij Chronisch Zorgnet en wij hebben meerdere COVID-19 fysiotherapeuten. De andere paramedische disciplines hebben ook de vereiste kennis op het gebied van COVID-19.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met de balie van Pieters Behandel Praktijk op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur:
Telefoonnummer: 0174 – 744 700 (regio Westland)
Telefoonnummer: 015 – 515 55 00 (regio Delft)