Strandgoed Ter Heijde verhuist tijdelijk naar Delft

Geplaatst op: 9 November 2021

Op vrijdag 19 november a.s. verhuist Strandgoed Ter Heijde Logies & Respijt tijdelijk vanuit Ter Heijde naar locatie Delfshove in Delft.

Waarom tijdelijk verhuizen?
Strandgoed Ter Heijde Logies & Respijt is gevestigd op de tweede etage van locatie Duinhof in Ter Heijde. Duinhof is van oudsher een verzorgingshuis, gebouwd voor bewoners met een zogeheten lichtere zorgvraag. Mensen blijven echter steeds langer thuis wonen en het moment waarop iemand niet meer zelfstandig kan wonen komt steeds later. Woonzorgcentra, zoals Duinhof, krijgen steeds meer te maken met bewoners die veelal complexere zorg nodig hebben. Om de juiste zorg te kunnen bieden, ook in de toekomst, wordt Duinhof gerenoveerd. Na de renovatie is Duinhof geschikt om ook de complexere (verpleeghuis)zorg te kunnen bieden aan de huidige en toekomstige bewoners. Ook de tweede etage waar Strandgoed is gehuisvest wordt in deze renovatie meegenomen waardoor we de gasten die komen voor respijtzorg vanaf 22 november a.s. tijdelijk in Delfshove, Vorrinkplein 99 in Delft zullen ontvangen.

Het vertrouwde vakantiegevoel voor de gasten en hun mantelzorgers
Voor de (toekomstige) gasten van Strandgoed wijzigt alleen de locatie. Samen met onze enthousiaste zorgmedewerkers en vrijwilligers blijven we de tijdelijke zorg & ondersteuning bieden  met het vertrouwde vakantiegevoel en thuisgevoel van Strandgoed Logies & Respijt. Zo heeft de mantelzorger de tijd en ruimte om even op adempauze te kunnen komen, zodat zij de kracht en energie weer heeft en behoudt om voor hun dierbare te blijven zorgen.

Interesse in een verblijf? Kijk op www.strandgoedterheijde.nl. Wilt u eens een kijkje komen nemen in onze tijdelijke locatie en de sfeer proeven? Laat het ons weten. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 015 – 515 5000/06 – 5391 0101 (bereikbaar tijdens kantooruren) of mail naar strandgoed@pietervanforeest.nl. U bent van harte welkom in Delfshove.