Triangel doet mee met NLdoet

Geplaatst op: 4 Maart 2015

In woonzorgcentrum Triangel wordt er op vrijdag 20 maart voor een onvergetelijke middag gezorgd! Een groep actieve vrijwilligers steken hun handen uit de mouwen in het kader van NLdoet.
Activiteiten als bloemschikken, spelletjes en bakken zullen zorgen voor een goed gevulde middag voor de bewoners en hun familie. Daarbij krijgt Triangel bezoek van een Diva van Diva van Dichtbij, die in de grote zaal en in de Huiskamer zal gaan optreden.

Dankzij de vrijwilligers, de bijdrage van het Oranjefonds en een sponsoring van Bakkerij v.d. Berg en Slagerij Zwaard voor de lekkere hapjes, kunnen we van deze middag een geslaagde middag maken.

Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart 2015, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet! De grootste vrijwilligersactie in Nederland. Pieter van Foreest sluit zich uiteraard aan bij dit geweldige initiatief. Meerdere locaties van Pieter van Foreest bieden diverse klussen aan, deze klussen kunnen variëren van het schilderen van muren tot plantje poten en een wandelmiddag met cliënten. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven en bij Pieter van Foreest koesteren we deze vrijwilligers enorm en waarderen alle hulp en tijd die zij de organisatie geven. Woonzorgcentrum Triangel heeft inmiddels genoeg vrijwilligers, maar er zijn locaties nog die nog op zoek zijn. Meld je aan en maak deel uit van deze top actie.