Woonzorglocaties gesloten voor bezoek

Geplaatst op: 19 Maart 2020

Zojuist heeft de Rijksoverheid / RIVM via een persconferentie bekend gemaakt dat vanaf heden alle woonzorgcentra en verpleeghuizen in Nederland niet meer toegankelijk zijn voor bezoekers. We begrijpen dat de maatregelen een enorme impact hebben, zeker op onze cliënten, hun naasten, onze collega's en vrijwilligers. De maatregelen zijn er echter niet voor niets. Alleen met elkaar kunnen we zo eventuele besmettingen zo goed mogelijk voorkomen. Houd u zich dus alstublieft aan de richtlijnen. Dat betekent dat de woonzorgcentra en verpleeghuizen van Pieter van Foreest vanaf heden niet meer toegankelijk zijn voor bezoekers. Hiermee geven we gehoor aan de oproep van de overheid en volgen we de landelijke richtlijn.

Meer informatie
Als de situatie en/of de richtlijnen van het RIVM veranderen en Pieter van Foreest de richtlijnen kan aanpassen, dan wordt dit gedeeld op onze website. Wilt u meer weten over het coronavirus, neemt u dan telefonisch contact op met het RIVM via informatienummer: 0800 - 1351 of bezoek de website www.rivm.nl/coronavirus

Samen met onze collega's blijven wij de hulp verlenen die uw naaste, onze cliënt, van ons gewend is. Samen staan we sterk!