Basisschoolleerkrachten helpen mee in de zorg tijdens stakingsdag

Geplaatst op: 8 November 2019

Basisschoolleerkrachten voerden afgelopen woensdag actie en legden hun dagelijkse werk neer. Veel van hen besloten deze dag zinvol te besteden en ander werk op te pakken: het werk in de zorg. Zo hielp een aantal leerkrachten bij de locaties Stefanna en Ontmoetingscentrum Mozartlaan.

Genoten van de extra aandacht
De leerkrachten wilden graag iets goeds doen voor de bewoners en bezoekers van Pieter van Foreest. Zij hebben daarom de woensdagochtend geholpen met koffie schenken en hebben een praatje gemaakt met de bewoners en bezoekers. Bij Stefanna konden, dankzij de hulp van de leerkrachten, veel meer cliënten deelnemen aan de piano-ochtend dan gebruikelijk. De bewoners genoten van de extra aandacht en de voetjes gingen zelfs van de vloer!

Bewondering en respect
Zowel de leerkrachten als onze cliënten hebben een heerlijke dag gehad. De medewerkers van de zorg en de leerkrachten spraken hun bewondering en respect voor elkaar. De sfeer was erg fijn en de bewoners en bezoekers hebben een leuke ochtend gehad, waar zij de leerkrachten erg dankbaar voor zijn.

Namens onze vrijwilligers, medewerkers, bewoners en bezoekers: enorm bedankt voor de hulp en inzet!