Bazaar De Kreek 20 april

Geplaatst op: 9 Februari 2018

Op vrijdag 20 april a.s. van 10.00 uur tot 17.00 uur organiseert De Kreek te ’s-Gravenzande wederom een bazaar. Naast de gebruikelijke bazaaractiviteiten (zoals Rad van Avontuur, spelletjes, poffertjeskraam, ijskraam, verkoop van groente, fruit, bloemen en (perk)planten), wordt er een voorjaarsmarkt georganiseerd.

Kramen voorjaarsmarkt te huur
Op de voorjaarsmarkt kunnen crea-, hobby- en verzamelartikelen te koop worden aangeboden. De kosten van een enkele kraam (circa 1.60 x 0.80 m) bedragen € 15,- en een dubbele kraam kost € 30,-. U kunt een kraam van De Kreek gebruiken, maar u kunt, in overleg, ook uw eigen kraam meebrengen. Wilt u een standplaats huren of wilt u nadere informatie? Neem dan contact op met Kitty Warmink via telefoonnummer 0174 741011 of mail naar k.warmink@pietervanforeest.nl.

Boekenverkoop
Hebt u boeken staan en vraagt u zich af “Wat moet ik ermee?” Wij zijn blij met uw boeken! U kunt de boeken tussen 16 maart en 16 april inleveren bij de receptie van locatie De Kreek, Leeuweriklaan 34, 2691 CK  ’s-Gravenzande. Voor grote partijen en/of verdere informatie kunt u in die periode bellen of mailen naar Kitty Warmink.

Zegeltjesactie
Er zijn weer veel prijzen nodig voor het Rad. Wie heeft er zegeltjes over van ’t Stoepje, Douwe Egberts, Hoogvliet, Hema, koffiebonnen AH, Makro, etc? In de hal van De Kreek staat een bus waar u ze in kunt doen.

Loten te koop
Bij de receptie van De Kreek kunt u loten kopen à € 1,- per stuk voor de grote loterij tijdens de bazaar op 20 april. In dit jubileumjaar zijn er 12 leuke prijzen te winnen, waaronder een iPad, een reischeque en een rondvaart. Zeker de moeite waard, dus koop een lot!

Opbrengst
De opbrengst van de bazaar wordt besteed aan het verfraaien van de borders in de tuin van De Kreek (2/3 van de opbrengst) en het inrichten van de ontspanningsruimte in Sonnevanck (1/3 van de opbrengst).