Beursvloer Delft & Midden-Delfland 2019

Geplaatst op: 22 Januari 2019

Verrassend anders handelen tijdens de Beursvloer Delft & Midden-Delfland op 9 april 2019

Op dinsdag 9 april is de 13de editie van de Beursvloer in Delft en Midden-Delfland. De beursvloer is hét netwerkevenement waar je bij moet zijn. Goede doelen, organisaties en ondernemers vinden elkaar tijdens de beursvloer. Op 9 april wordt er gehandeld in maatschappelijke betrokkenheid.

Maatschappelijk betrokken ondernemen tijdens de beursvloer
Bedrijven en maatschappelijke organisaties die 'iets' voor elkaar en voor de maatschappij willen betekenen ontmoeten en handelen met elkaar tijdens de beursvloer. Op de Beursvloer gaat het er ieder jaar dynamisch aan toe. Maatschappelijke organisaties en bedrijven ontmoeten elkaar met maar één doel: concrete afspraken -zogeheten 'matches' - maken. Er is één vuistregel: er wordt gehandeld met gesloten beurs. Want wat de één over heeft of vanuit materialen of mankracht kan bieden kan voor de ander zeer gewenst zijn. En er is altijd een tegenprestatie.

De beursvloer daar moet je bij zijn
De beursvloer daar moet je gewoon bij zijn. Wil je als bedrijf in Delft of Midden-Delfland iets voor de maatschappij betekenen? Meld je dan nu aan. Ook kunnen de stichtingen, verenigingen en maatschappelijke initiatieven zich met hun vraag en ludieke tegenprestatie aanmelden. Op de beursvloer kunnen bedrijven en maatschappelijke initiatieven veel voor elkaar betekenen op bijvoorbeeld het gebied van menskracht, advies, materialen en/of ruimte? Handelen jullie mee? Op de beursvloer maken we het graag concreet!

Mooie matches
Er zijn talloze mooie matches te bedenken en te organiseren. Het is een wisselwerking. Bedrijven kunnen iets betekenen voor een maatschappelijke organisatie, stichting of vereniging en zij kunnen vaak weer iets terugdoen voor het bedrijf.

Maak kans op een ‘live’ pitch
Dit jaar kunnen maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen weer kans maken op een ‘live’ pitch tijdens de beursvloer. Hiertoe kunnen zij een kort filmpje maken van 1 minuut om de jury te overtuigen. Een onafhankelijke jury bepaalt welke drie organisaties op 9 april op het podium terecht komen. Meer informatie hierover op de website van de beursvloer.

Aanmelden
De beursvloer Delft en Midden-Delfland is op dinsdag 9 april 2019 van 17.00 uur tot 20.30 uur. Dit jaar wordt de beursvloer gehouden bij Perspektief aan de Vulcanusweg 277 te Delft.  Aanmelden kan via www.beursvloerdelft.nl. Hier is tevens meer info te vinden.