Bewoners genieten op camping Del Terwebloem

Geplaatst op: 10 Augustus 2022

Het is fantastisch weer voor de camping. Hoe heerlijk is het om daar ook van te kunnen genieten. Reden voor de collega's en vrijwilligers van De Terwebloem om de binnentuin om te toveren tot een echte minicamping!

De camping werd druk bezocht, het is dan ook een komen en gaan. Logisch, want het was er reuze gezellig en er zijn op verschillende plekken leuke en gezellige hoekjes gecreëerd met tentjes. Net als op de echte camping was er ook een activiteitenprogramma. Zo konden de campinggasten in het kassie naar een museum gaan waar allerlei leuke spullen die bij het kamperen horen te zien waren. Ook in de centrale hal is een tent neergezet. Hier was het centrum van de camping en werden de ervaringen met en op de camping opgehaald wat natuurlijk mooie verhalen en herinneringen naar boven bracht.

Gedurende de vakantieperiode kunnen de bewoners heerlijke lekkernijen uit verschillende provincies proeven, bijvoorbeeld Zeeuwse Bolussen en Brabantse worstenboordjes. In de tuin kan gepicknickt worden en worden spelletjes zoals Jeu de Boules niet vergeten. Er is hier zelfs een speciale baan voor aangelegd, maar ook kan er volop badminton of ballontennis gespeeld worden.

De bewoners zijn dan nu ook volop op de camping te vinden en wij hopen dat ze veel plezier mogen beleven van dit camping vakantiegevoel!