Bewoners Patrijs doen actief en enthousiast mee met de collegereeks

Geplaatst op: 14 Mei 2021

Op de afdeling Patrijs van locatie Weidevogelhof heeft op donderdag 13 mei de tweede en laatste collegereeks van dit jaar plaatsgevonden. De collegereeks was vorig jaar helaas afgelast wegens corona. Dit jaar was het gelukkig weer mogelijk om het op te pakken. Door de coronaregels mochten alleen de bewoners de afdeling Patrijs komen. Voorgaande jaren werd de buurt ook betrokken bij de collegereeks en de collega’s hopen dus ook van harte dat dit volgend jaar weer mogelijk is, om zo de buurt en de bewoners met elkaar te verbinden. Voor nu was iedereen allang blij dat het voor de bewoners door kon gaan!

Vorige week donderdag was het onderwerp van het college “Stad van de toekomst”. Op donderdag 13 mei was het onderwerp “Hoe goed kent u uw buren?”. De opkomst was enorm en iedereen deed interactief mee. Na afloop hebben alle deelnemers een certificaat mee gekregen.

De collegereeks

De collegereeks is verzorgd door Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan. Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan streeft naar een maatschappij waarin een leven lang leren voor iedereen in Nederland de norm is. Om hieraan een impactvolle bijdrage te leveren, organiseren ze interactieve seniorencolleges, gegeven door studenten. Op deze manier verbinden studenten zich met ouderen door kennis te delen. Een superleuk initiatief wat goed ontvangen word! Meer informatie over de collegereeks? Ga naar https://oudgeleerdjonggedaan.nl/