Bezoek documentaire Laatste Kouwe Tuinder in De Terwebloem

Geplaatst op: 31 December 2019

Op woensdagavond 15 januari 2020 zal in De Terwebloem de documentaire ‘Laatste kouwe tuinder van het Westland’ te zien zijn. Deze documentaire heeft de afgelopen maanden volle zalen getrokken. Het is een prachtige en tegelijk intrigerende film over tuinder Peter Zuijderwijk, wiens bedrijf aan de Molenweg in Monster in de laatste maanden van afgelopen jaar werd gesloopt. De commentaren waren na afloop unaniem lovend. Nu krijgt u weer de kans om dit stukje Westlandse historie te aanschouwen. Koop snel uw kaarten, want vol is vol.

Laatste kouwe tuinder
De documentaire ‘Laatste kouwe tuinder in het Westland’ geeft een indrukwekkend beeld van de beëindiging van het tuindersbedrijf van Peter Zuijderwijk. Na ruim 40 jaar tuinen, ging het bedrijf tegen de vlakte. Documentairemaker Angelo Damen maakte hier een prachtige en indringende documentaire van.

Het is een film die geen mens onberoerd laat. Of u Peter nu wel of niet kent, of u wel of geen Westlander bent. De film raakt iedereen. Iedereen herkent dingen uit zijn of haar eigen leven in het verhaal. Niemand verlaat de zaal zonder glimlach, blik van herkenning of bewondering voor de manier waarop Peter een heel persoonlijke inkijk geeft in zijn leven.

Koop uw kaarten
Bent u nieuwsgierig geworden naar de documentaire? Pak uw kans en bemachtig snel uw kaarten bij de receptie van De Terwebloem voor €5,00 (incl. koffie of thee).

Datum: woensdag 15 januari 2020

Tijdstip: aanvang 19.30 uur

Locatie: De Terwebloem, Van Bergenhenegouwenlaan 2, in Poeldijk