Bezoekers van Ontmoetingscentrum Pijnacker genieten van nieuwe multifunctionele ruimte

Geplaatst op: 28 Maart 2022

Wie een bezoek brengt aan Ontmoetingscentrum Pijnacker kan sinds kort genieten van een nieuwe mooie multifunctionele ruimte.

Collega’s van het Ontmoetingscentrum Pijnacker hebben eerder gekeken naar de mogelijkheden waar de bezoekers allerlei activiteiten kan ondernemen. Het idee ontstond toen om een multifunctionele ruimte te creëren waar ze zichzelf kunnen uitdagen om in beweging te komen.

Door collega’s en vrijwilligers werden er allerlei acties bedacht en een crowdfunding opgestart. Er is veel tijd en energie ingestoken en het resultaat is er naar. Door de vele donaties hebben wij de multifunctionele ruimte kunnen realiseren. Bezoekers kunnen hier kiezen uit meerdere activiteiten, zoals biljarten of fietsen met behulp van een fietslabyrint. Wanneer deze activiteiten worden ondernomen kunnen andere bezoekers genieten in een uitnodigend hoekje met lekkere fauteuils waarbij vaak vele gesprekken ontstaan. Kortom een prachtige en gezellige ruimte met een mooie aankleding. De bezoekers genieten volop.

Bedankt
Wij dragen Stichting Vrienden van Weidevogelhof, stichting Rotary Club Pijnacker-Nootdorp en iedereen die een bijdrage hieraan heeft geleverd een warm hart toe. Samen hebben we dit mogelijk gemaakt.