Bijzondere kwaliteiten in De Bieslandhof

Geplaatst op: 19 September 2022

Een aantal collega's in De Bieslandhof blijken over verborgen talenten te beschikken. Deze talenten zijn aangeboord om bewoners blij te maken en de locatie op te leuken.  

Schilderkunsten van Els 
Els van Eijk (begeleider welbevinden) heeft vanaf een foto een schilderij van één van de bewoners van delftsbruin nagemaakt. Het ging om een schilderij van meneer zijn geboortehuis. Het schilderij was verloren gegaan en de schilder zelf leefde niet meer.  Dhr. Smits, de betreffende bewoner, dacht bij het zien dat het schilderij dat het toch nog gevonden was. Toen bleek dat het om een vervanging ging, was hij enorm geroerd dat dit voor hem was gedaan. Zeker omdat het schilderij zoveel voor hem betekenden. 

Afdelingsbordjes van Lisette 
Lisette van de Lee (ergo- en SI-therapeut) heeft als hobby het maken van ingebrandehouten creaties zoals borrelplanken of naamborden. De afdelingen 1 Noord en 1 Zuid zijn onlangs verhuisd en miste nog een stukje bewegwijziging. Lizette heeft voor de afdeling mooie borden gemaakt. Iedereen is er helemaal weg van. Het is supermooi gedaan en het past helemaal bij de nieuwe kleuren! 

Wat zijn wij toch blij met deze creatieve collega's die zich zo belangeloos hebben ingezet.