Blije gezichten na afronden leerlijn gastvrouw

Geplaatst op: 24 Juli 2020

Er is deze week opnieuw een betrokken groep gastvrouwen geslaagd voor de leerlijn gastvrouw/gastheer. Wat hebben alle gastvrouwen die meededen aan de leerlijn keihard gewerkt. De afgelopen tijd vroeg best wat flexibiliteit, maar dit was geen probleem en ze hebben toch mooie diepgang gevonden en er samen een fijne tijd van gemaakt. Ze waren heel erg blij om elkaar weer te kunnen zien en er is natuurlijk veel gesproken over de afgelopen periode en de bijzondere momenten die iedereen meegemaakt heeft. Zo waardevol voor iedereen om dit te delen en ook daarvan te leren.

Leerlijnen
Binnen Pieter van Foreest zijn speciale leerlijnen voor collega's uit verschillende functies. Zo blijven we met elkaar leren en houden we continu aandacht voor kwaliteit.

Gefeliciteerd
Een aantal collega's moeten nog een les inhalen, door de coronacrisis heeft het een en ander even stil gestaan de afgelopen maanden, maar dit gaat zeker goed komen! Iedereen (alvast) gefeliciteerd met het behalen van deze leerlijn. Degene die hem wel al geslaagd zijn hebben samen met hun trainer een mooi moment van de afgronding gemaakt, met 1.5 meter afstand natuurlijk. 

#leren #gastvrouw #samen #veiligeafstand #1,5meter