Boven Verwachting Prijs uitgereikt tijdens gezellige nieuwjaarsreceptie

Geplaatst op: 7 Januari 2020

Maandag 6 januari vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Pieter van Foreest plaats voor alle collega’s en genodigden. Samen werd teruggekeken op 2019 en vooruitgekeken naar het nieuwe jaar. Diny de Bresser, voorzitter Raad van Bestuur, hield een mooie toespraak waarin ze kort terugblikte op 2019 en met enthousiasme sprak over wat 2020, een jubileumjaar voor Pieter van Foreest, ons te bieden heeft. Tevens stelde zij Petra de Jongh voor, die sinds 1 januari is aangesteld als lid van de Raad van Bestuur.

Boven Verwachting Prijs
Tijdens de nieuwjaarsreceptie is de winnaar van de Boven Verwachting Prijs 2020 bekend gemaakt.

De genomineerden waren De Nostalgie-telefoon van Die Buytenweye, Maand van de liefde van Akkerleven en Bewegen is leven! Een beweegtuin voor Dock van Delft. Alle genomineerden pitchten hun idee op een originele manier voor de aanwezigen. Daarna was het tijd voor de jury om de winnaar bekend te maken.

En de winnaar is…
Bewegen is leven! Een beweegtuin voor Dock van Delft. Unaniem koos de jury voor dit mooie idee. Met het prachtige bedrag van €10.000,- kan er een beweegtuin worden gecreëerd voor de bezoekers van Ontmoetingscentrum Dock van Delft. Ook buurtbewoners zijn als de tuin klaar is van harte welkom om te komen bewegen in de mooie tuin. Ook een applaus voor alle andere ingezonden ideeën. Ze waren stuk voor stuk boven verwachting! Bedankt Klein Breteler Fonds voor de cheque die dit mogelijk maakt.

Van elkaar leren bij de inspiratiemarkt
Na de uitreiking van de Boven Verwachting Prijs was er nog een inspiratiemarkt. Verschillende teams hadden een tafel waar de aanwezigen langs konden gaan voor meer informatie. Hierin was een grote diversiteit aan onderwerpen. Deze inspiratiemarkt stond in het teken van delen, verbinden en van elkaar leren.

Het was een geslaagde middag. Mooi om met elkaar 2019 af te sluiten en vooruit te blikken op het nieuwe jaar.