Cheyenne verrast wederom bewoners en collega’s van De Kreek

Geplaatst op: 23 December 2020

De bewoners en collega’s van De Kreek werden vanmorgen wederom verrast door Cheyenne. 

Cheyenne Bol is 9 jaar oud en nu al een topper met het hart op de juiste plaats. Ze zet zich geheel belangeloos in voor anderen.  Door het verkopen van haar zelfgemaakte armbandjes heeft ze met de opbrengst al eerder leuke cadeaupakketten gemaakt voor mensen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zo heeft ze op Nationale Ouderendag in oktober de bewoners van De Kreek verrast met allerlei cadeautjes. Een heel mooi initiatief.

Cheyenne vond dit zo leuk om te doen, dat ze besloot zich nogmaals voor De Kreek in te zetten: dit keer heeft ze kerstpakketten gemaakt voor diverse afdelingen. Hoe geweldig is het dat ze dit voor de tweede keer wilt doen en dat op zo’n jonge leeftijd. Fantastisch!

Woensdagmorgen 23 december kwam Cheyenne met een volle bus naar De Kreek om de kerstpakketten te overhandigen. De pakketten bestonden onder andere uit allerlei lekkernijen. Zowel de bewoners als collega’s hebben een pakket gekregen, waar zij erg blij mee zijn. Dankjewel Cheyenne, je bent met recht een topper!

En wie denkt dat Cheyenne stil zit, heeft het mis. Ze heeft nu al een plan voor een volgende actie: volgend jaar gaat ze aan de slag met het maken van pakketten voor het Sofia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Benieuwd naar wat Cheyenne maakt of wilt u haar bijzondere acties steunen? Bekijk dan haar Instagram of Facebook-account onder de naam Jewelry.by.Cheyenne.