Cliënten genieten van kerstfeest KPN

Geplaatst op: 16 December 2016

December is een bijzondere tijd van het jaar waarbij het fijn is om de feestdagen samen door te brengen. Het KPN Mooiste Contact Fonds zet zich jaarlijks in om mensen met elkaar in contact te brengen. Dit jaar kregen de cliënten van Pieter van Foreest de gelegenheid om deel te nemen aan een geheel verzorgd kerstfeest.

KPN Mooiste Contact Fonds Kerstdiner
Een groot aantal cliënten stond woensdag 14 december jl. klaar om van een onvergetelijk evenement te genieten. Het ontvangst bij KPN Den Haag was feestelijk, er waren Kerstmannen en vrouwen om hen welkom te heten en ook het team van KPN-vrijwilligers zorgden ervoor dat hen aan niks ontbrak. Het restaurant was omgetoverd in kerstsfeer waar genoten werd van het heerlijke en feestelijke driegangen diner. Willeke Alberti zorgde voor een spetterend optreden waar iedereen zichtbaar van genoot. Tussendoor werd er fanatiek bingo gespeeld waar leuke prijzen bij te winnen waren. Moe, maar voldaan werd iedereen weer keurig thuis gebracht. Het was een zeer geslaagde avond waar iedereen nog lang van nageniet. Pieter van Foreest bedankt KPN Mooiste Contact Fonds voor dit mooie initiatief.

Enkele reacties:
“Wat was dit een prachtige avond en wat een organisatie! We voelden ons zo bijzonder. En de bewoners hadden de avond van hun leven gehad, zoals ze zeiden in de bus...een avond met een goud randje! Persoonlijk heb ik een aantal keren met een brok in m'n keel gezeten van de dingen die ik zag gebeuren, niet alleen bij onze bewoners maar ook bij de rest in de zaal”.

 “Afgelopen woensdag, 14 december hebben we met een aantal cliënten van Lindenhof een fantastisch Kerstfeest gehad bij de KPN. Een avond voor herhaling vatbaar. Worden we volgend jaar weer uitgenodigd, dan gaan we zeer zeker mee”.

"Wat een ontvangst door medewerkers in kerstkleding, de loper was uitgelegd en een koor aan het zingen. Er was aandacht voor alle gasten en we kijken met een warm gevoel terug op een geslaagde avond".