Collega's en cliënten verrast met mooie giften

Geplaatst op: 10 November 2020

Ook tijdens de tweede golf van COVID-19 ontstaan er mooie initiatieven voor (én vanuit) onze collega’s en cliënten, om hen een steuntje in de rug te geven in deze lastige periode.

OC Mozartlaan
De bezoekers van Ontmoetingscentrum Mozartlaan hebben een aantal leuke tijdschriften gekregen van de Bruna uit Nootdorp. Daar zijn ze heel blij mee, aangezien andere activiteiten niet allemaal door kunnen gaan. De tijdschriften zullen met veel plezier gelezen gaan worden. Bedankt Bruna!

De Terwebloem, Die Buytenweye en De Bieslandhof
In verband met COVID-19 had Van Dijk Flora B.V. 2200 boeketten over die helaas de grens naar Frankrijk niet meer over mochten. Om onze bewoners en collega’s een hart onder de riem te steken, besloten zij de boeketten te schenken aan De Terwebloem, Die Buytenweye en De Bieslandhof. De boeketten waren prachtig en wat waren het er veel! We willen Van Dijk Flora B.V. bedanken voor dit mooie gebaar.

De Terwebloem heeft een deel van de boeketten verdeeld over een aantal andere locaties: Vlietzicht, De Opmaat, Duinhof en Thuiszorg Poeldijk. Ook hebben zij boeketten gegeven aan familieleden die op bezoek kwamen en aan vrijwilligers van o.a. de Zonnebloem Poeldijk. De vrijwilligers hebben deze boeketten vervolgens als verrassing cadeau gedaan aan eenzame bewoners van Poeldijk. Buiten De Terwebloem kunnen dus nog een heleboel anderen genieten van deze prachtige boeketten. 

Team Midden-Delfland Thuis
Niet alleen buiten Pieter van Foreest ontstaan er mooie initiatieven, ook onze eigen collega’s verzinnen mooie dingen om hun cliënten in deze tijd te kunnen steunen.

Zoals ieder jaar stonden de collega’s en cliënten van Team Midden-Delfland Thuis afgelopen maart in de startblokken voor NLdoet. Onze collega’s hadden een leuke high tea georganiseerd. Helaas moest deze editie van NLdoet vanwege COVID-19 uitgesteld worden en konden de geplande activiteiten niet doorgaan. Omdat er voorlopig ook nog niets georganiseerd kan worden, hebben een aantal collega’s een andere manier bedacht om hun cliënten een hart onder de riem te steken in deze lastige tijd.

Alle cliënten kregen een elektrisch kaarsje, met daarbij de tekst:

Zelfs in deze donkere tijd is er een lichtpuntje dat schijnt.
Namens de medewerkers van Pieter van Foreest Thuiszorg

Iedereen was erg blij met dit attente cadeau.