Collegas ontmoetingscentrum bezorgen bloemen bij bezoekers

Geplaatst op: 16 April 2020

Nu de bezoekers niet meer naar het ontmoetingscentrum toe kunnen, besloten collega’s werkzaam bij de ontmoetingscentra langs te gaan bij bezoekers om ze een hart onder de riem te steken. Zij hebben verschillende bloemen gesponsord gekregen. Om de bezoekers te laten weten dat uit het oog zeker niet uit het hart betekent, hebben de collega’s van Ontmoetingscentrum Vermeertoren, Mozartlaan en Zwaluw een plantje gebracht naar de bezoekers van de verschillende ontmoetingscentra. Veel mensen kregen direct een glimlach op hun gezicht en waren heel blij met dit mooie gebaar.

Contact
De bezoekers ervaren nu minder contacten met familie, vrienden en kennissen in verband met de maatregelen van De Rijksoverheid. Daarnaast kunnen zij ook niet naar de ontmoetingscentra, maar de collega’s doen er alles aan om toch contact te houden met de bezoekers. Zij doen dit bijvoorbeeld doormiddel van beeldbellen, hierdoor kunnen zij toch ondersteuning bieden en wordt er toch nog enigszins structuur in een dag gebracht. Heeft u behoefte aan een luisterend oor? Dan kunt u ook gebruik maken van Bel Pieter, onze geestelijk verzorgers en psychologen staan iedere werkdag van 10.00 uur tot 16.00 uur voor u klaar via telefoonnummer 088 – 1668825.

Bedankt!
De planten voor de bezoekers van de verschillende ontmoetingscentra zijn geschonken door kwekerij Vreugdenberg, RMS liften en Kwekerij ‘t Hart. Namens collega’s en bezoekers bedankt!