Compaan, de tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen.

Geplaatst op: 11 Mei 2021

Heeft u behoefte aan meer sociale contacten? Houdt u van spelletjes en/of leest u graag de krant? Dit en nog veel meer is mogelijk met de Compaan. De Compaan is een tablet gemaakt voor mensen die het lastig vinden om met een gewone computer of tablet te werken. De Compaan is speciaal gemaakt, hij is simpel in gebruik en prachtig vormgegeven. Ervaring met computers is niet nodig, iedereen kan met de Compaan overweg! Interesse? De Gemeente Delft maakt het mogelijk om de Compaan een half jaar gratis uit te proberen!

Wat kan je allemaal doen met de Compaan?

Je kan de Compaan gebruiken om foto’s, video’s en berichten te sturen. Spelletjes spelen en de krant lezen of videobellen met mensen over de hele wereld is ook allemaal mogelijk met de Compaan. Daarnaast staan er verschillende lokale diensten van Delft voor Elkaar op de Compaan en de wekelijkse foto van “Delft van vroeger”.

Interesse? U mag de Compaan een half jaar gratis uitproberen!

De gemeente Delft stelt niet digitale inwoners in staat om de Compaan 6 maanden kosteloos uit te proberen. Daarna heeft u de gelegenheid de Compaan particulier over te nemen. U betaalt dan, naast het Compaan abonnement van € 12,95 per maand, éénmalig € 149 in plaats van de gebruikelijke € 299,00. Bevalt de Compaan toch niet? Teruggeven mag natuurlijk ook.

Hoe gaat het te werk?

Indien u geen tot nauwelijks ervaring heeft met technologie, wordt de klassieke Compaan geadviseerd. Heeft u enige ervaring en wilt u graag ook extra apps downloaden zoals een bankieren app dan kunt u kiezen voor een Compaan Connect.

Wij komen bij u langs voor uitleg en installatie

De Compaan wordt bij u thuis geïnstalleerd en er wordt uitleg verzorgd aan u en uw familie over de werking van de Compaan. Verder levert Compaan een volledig beheerde dienst, alle updates en onderhoud worden op afstand door Compaan verzorgd. Bovendien biedt Compaan u telefonische ondersteuning. Compaan is 365 dagen per jaar van 9.00 tot 18.00 uur bereikbaar.

Wilt u zich aanmelden of zoekt u meer informatie?

Belt u gerust met de Compaan klantenservice op 088 1450 100. Zij vertellen u graag meer over de Compaan. Ook kunt u zich direct aanmelden. Mailen mag ook naar info@uwcompaan.nl of kijk op www.uwcompaan.nl/Delft