Dag van de Zorg

Geplaatst op: 12 Mei 2020

Allemaal toppers!

12 mei Dag van de Zorg
Vandaag is het de Dag van de Zorg. Een dag die dit jaar iets anders loopt dan normaal. Toch willen we ook dit jaar op deze dag stil staan bij het mooie en goede werk dat al onze collega's elke dag weer doen.

Trots en dankbaar
We zijn trots op hen allemaal! Dankbaar voor de enorme inzet nu in deze roerige tijden, maar ook daarvoor en straks daarna. De passie en betrokkenheid bij de cliënten en hun welzijn. Thuis, in één van de locaties of ondersteunend. Altijd vol creativiteit en fllexibiliteit.  Respect en waardering voor alle toppers bij Pieter van Foreest! 

Klein presentje: moment verplaatst, maar volgt later in het jaar! 
Tijdens de Dag van de Zorg geven we normaal gesproken altijd een leuk presentje aan alle collega’s en vrijwilligers. Dat is door de coronatijd waar we momenteel inzitten een behoorlijke uitdaging. Het cadeautje, dat al besteld was, is helaas niet geschikt voor de brievenbus. Bovendien willen we geen onnodige druktes/bewegingen bij, in of tussen locaties, zorgposten en/of werkplekken. Daarom wordt het moment van het cadeautje verplaatst, maar het geschenkje komt absoluut nog op een later moment in het jaar!

Complimenten!
Omdat we deze dag niet zomaar voorbij willen gaan, hebben we op deze dag wel onze oprechte complimenten uitgesproken. Alle collega's en vrijwilligers hebben een mail ontvangen met een persoonlijke boodschap en mooie foto's om iedereen een hart onder de riem te steken. Daarnaast zijn er lokaal allerlei iniatieven georganiseerd. Samen staan we sterk. We hopen dat alle collega's en vrijwilligers er een mooie dag van maken en trots zijn op het werk wat zij doen!

Wij zijn in ieder geval heel trots op jullie allemaal!