De bazaar in een nieuw jasje: Week van De Kreek! Komt u ook?

Geplaatst op: 19 April 2022

De oude bazaar wordt in een nieuw jasje gestoken: De Week van De Kreek! Van dinsdag 3 t/m vrijdag 6 mei a.s. van 10.00 – 16.00 uur staat er een week vol leuke activiteiten gepland in de tuin van De Kreek.

Leuke kraampjes en lekkernijen
Zo zullen er diverse kraampjes zijn met o.a. allerlei leuke planten om uw tuin mee op te fleuren en lekkernijen. Ook aan de kinderen is uiteraard gedacht. Er is een speurtocht en een springkussen. Tijdens deze week kunt u eveneens informatie inwinnen of de wereld van iemand met dementie ervaren door de VR bril. Wij kijken uit naar uw komst.

De activiteiten vinden in de tuin van De Kreek plaats. Uiteraard hopen we op mooi weer. Bij slecht weer zal de Week van De Kreek niet plaatsvinden. We houden u hiervan op de hoogte via onze website en social media. 

Opbrengst voor onze bewoners
De opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Vrienden van De Kreek, Sonnevanck en De Hooge Tuinen. Deze vrienden zetten zich geheel in voor onze bewoners van deze locaties met extra’s die niet uit het reguliere (zorg)budget betaald kunnen worden en het leven aantrekkelijker en plezieriger maken. De afgelopen jaren is door de steun van deze vrienden onder meer de corridorkas gerealiseerd, de tuin vernieuwd, een rolstoelfiets aangeschaft etc. Zij zijn dus echte vrienden die ervoor zorgen dat er extra dingen gerealiseerd kunnen worden. Wilt u ook onze vriend worden? Laat het ons dan weten. U vindt meer informatie op www.pietervanforeest.nl/de-kreek.