De bezoekers van Ontmoetingscentrum Singelhof verbleven tijdelijk in Museum de Schilpen

Geplaatst op: 12 Oktober 2021

De muren van Ontmoetingscentrum Singelhof konden wel een opknapbeurt gebruiken, dit werd geregeld door Agaat. Hierdoor moesten de bezoekers wel tijdelijk ergens anders verblijven, dit werd Museum de Schilpen.

Opknapbeurt
In de week van 30 september begon Agaat met het verven van de muren in Ontmoetingscentrum Singelhof. De collega’s, vrijwilligers en natuurlijk de bezoekers vertrokken hierop naar hun nieuwe onderkomen voor een week, namelijk Museum de Schilpen. De bezoekers waren dolenthousiast en alle voorwerpen uit (groot)moederstijd waren natuurlijk pure herkenning.

Heerlijk genoten
Er was veel stof tot praten, de lampen, de pannen, de bedstee, het winkeltje en de koets waren een feest der herkenning. Iedereen was heel blij dat zij tijdelijk mochten verblijven in dit mooie museum. Op de laatste dag was er een mooie film met beelden uit Maasland. Daarnaast werden de maaltijden verzorgd door Puur en Heerlijk. Het was een geweldig tijdelijk onderkomen. We willen iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt hartelijk bedanken!