De Bieslandhof blijft in balans!

Geplaatst op: 11 Maart 2019

De maand februari stond voor De Bieslandhof helemaal in het teken van ‘De Bieslandhof in Balans’. Een gezondheidsmaand waarbij allerlei leuke activiteiten werden georganiseerd op het gebied van gezondheid. Gedurende vier weken was er een vol programma met allerlei leuke activiteiten met verschillende thema’s.

Vele leuke activiteiten tijdens de gezondheidsmaand

Zo stond de eerste week stond in het teken van ‘ontspanning’. Mindfulness, een goede stoelmassage, lekker shoppen op de beautymarkt en tussen de middag lunchen met een heerlijke salade van de saladebar.

Week twee had als thema ‘persoonlijke ontwikkeling’. Medewerkers konden ontdekken wat hun talenten zijn en hoe ze dit nog verder kunnen ontwikkelen. Door middel van complimentensterren werden er complimentjes uitgedeeld aan elkaar. Daarnaast was er nog een groot feest met als thema de 80’s en 90’s.

In de derde week gingen de medewerkers lezen, horen en proeven wat lekker en gezond eten is. Dagelijks werd er een tussendoortje naar de afdelingen gebracht en daarnaast werd er een quiz gedaan en konden medewerkers deelnemen aan een voedingsworkshop van New Fysic.

In de laatste en vierde week stond ‘Bewegen’ centraal. Lopend vergaderen, een personal trainer bezoeken en af en toe de spieren strekken.

De Bieslandhof blijft in balans!

Kortom: een maand waarbij veel aspecten van gezond leven aan bod komen. De maand was zo’n groot succes, dat er is besloten om een aantal activiteiten te blijven aanbieden. Zo zal er van tijd tot tijd stoelmassage geboden worden, zullen er vaker quizzen gehouden worden en zal de communicatietrainer vaker een workshop komen geven. Daarnaast is er iedere week een gratis sportles van de personal trainer en is er op maandag en donderdag een lekkere en gezonde lunch. Zo zet De Bieslandhof zich elke dag in voor een fijne werkplek voor haar medewerkers, zodat alle collega’s elke dag gezond en gelukkig naar werk (blijven) komen!