De feestdagen vieren bij Strandgoed Logies & Respijt

Geplaatst op: 14 November 2018

Even tijd nemen voor uzelf, het klinkt zo logisch. Toch zijn er veel mantelzorgers die dat niet zo gemakkelijk kunnen. Zij zorgen soms 24 uur per dag en jarenlang voor hun naaste. Dit vergt veel van hen, waardoor ze overbelast kunnen raken. Om dit te voorkomen, is het belangrijk dat de mantelzorger af en toe even vrijaf neemt van de zorg. Ook na een operatie of een ziekte kan het voor de mantelzorger lastig zijn om de zorg voor hun naaste te organiseren, omdat de mantelzorger zelf moet herstellen.

In deze gevallen staat ons team van betrokken en geschoolde vrijwilligers en zorgmedewerkers van Strandgoed Ter Heijde Logies & Respijt klaar om de taken van de mantelzorger even over te nemen. De zorg van thuis wordt zo voortgezet in onze logies & respijt, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Hierdoor kan de mantelzorger even tot rust komen, thuis of samen met hun naaste in Strandgoed Ter Heijde.

Voor wie?
Strandgoed Ter Heijde Logies & Respijt verwelkomt thuiswonende volwassenen, met een lichamelijke beperking en/of een lichte vorm van dementie, die rekenen op de hulp en ondersteuning van hun mantelzorger(s). Ook de mantelzorgers zijn welkom, als zij dat willen, zodat zij samen met hun naaste op vakantie kunnen in Strandgoed terwijl de mantelzorgtaken worden overgenomen.

De feestdagen aan de kust vieren
Ook tijdens de feestdagen is Strandgoed Ter Heijde geopend, hier kunnen mantelzorgers en hun naasten de feestdagen vieren in een warme sfeervolle omgeving. Zorgmedewerkers en vrijwilligers zorgen voor een huiselijke en feestelijke sfeer zodat er kan worden genoten van een onbezorgd verblijf. Aanmelden voor een verblijf in die periode is mogelijk tot 1 december.

Contact
Neem voor meer informatie contact op via strandgoed@pietervanforeest.nl of bel naar 015 – 515 5000 / 06 - 5391 0101.