De sta-opstoel weken bij Vegro. Comfortabel in huis

Geplaatst op: 29 September 2022

Last van zit- en rugklachten of moeite met opstaan vanuit uw stoel? Een sta-opstoel biedt u comfort en hulp! De comfortabele sta-opstoelen zorgen ervoor dat uw lichaam de juiste (zit)houding aanneemt, dat is belangrijk voor uw lichamelijke gezondheid. Bovendien zorgen we ervoor dat u er lekker warm bij zit met het Vegro plaid. Ideaal nu de koude wintermaanden er weer aankomen! Dit plaid ontvangt u tijdens de actieperiode bij aankoop van een sta-opstoel.

Vanaf 17 oktober t/m 27 november 2022 krijgt u bij Vegro tot wel €900 korting op verschillende sta-opstoelen.

Hoe zit u het liefst? Aan u de keuze!
Een sta-opstoel geeft net dat steuntje in de rug dat u misschien nodig heeft om goed en veilig op te staan vanuit uw stoel, zonder dat u valt. En dat kunt u helemaal zelfstandig doen! Daarnaast heeft een sta-opstoel nog meer te bieden. Zo kunt u de stoel op verschillende manieren instellen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de rugleuning achterover te kantelen of met uw benen omhoog te zitten. Door telkens uw zithouding te veranderen voorkomt u lichamelijke klachten. Wilt u meer weten over waar u op moet letten bij het kopen van een sta-op stoel? Kijk dan op vegro.nl/tips.

Deskundig zitadvies
We adviseren u graag! Kom proefzitten in één van onze thuiszorgwinkels in Delft of Naaldwijk en krijg passend en deskundig advies.

Speciale wens?
De ideale zithouding verschilt per persoon. Door de verschillende mogelijkheden is een sta-opstoel ook speciaal naar uw persoonlijke wensen en maten in te stellen. Een adviseur aan huis kan hierbij helpen. Zo kunt u de sta-opstoel gelijk in uw eigen omgeving testen! Maak kosteloos en vrijblijvend een afspraak via vegro.nl/afspraak en ontvang €500 korting bij aankoop van een gepersonaliseerde Fitform sta-opstoel.


* Niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen. Deze actie loopt in onze webwinkel, bij u thuis en in de Vegro zorgwinkel van 17 oktober t/m 27 november 2022. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Op=op