De week van de Verzorgende IG komt eraan!

Geplaatst op: 24 November 2021

De Verzorgende IG is een onmisbare link in de zorg voor ouderen. Zowel in woonzorglocaties, verpleeghuizen als in de wijk. Hij of zij ondersteunt en helpt daar waar iemand dit niet zelf meer kan en zorgt er ook voor dat de gang van zaken op een afdeling, of in de wijk, goed verloopt. Kortom, belangrijke collega’s die wij aankomende week (van 27 nov tot 3 dec ) eens goed in de spotlight zetten; in de krant, in het straatbeeld en online. Want op locatie en in de wijk kunnen wij niet zonder ze!

Verzorgende IG? Vind de baan die bij je past.

Ben jij Verzorgende IG of heb jij jouw opleiding bijna afgerond? Wat voor team of werklocatie jij ook zoekt. Wij hebben de baan die bij jou past. We hebben vele locaties en wijkteams van groot tot klein met verschillende samenstellingen en karakters. Werken met ouderen met dementie of juist een somatische zorgvraag? Op de dag, in de nacht of in het weekend? Vaste uren of juist flexibel? Er zijn tal van mogelijkheden. We bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Een persoonlijke aanpak. En een plek waar jij jezelf kunt zijn. 

Persoonlijk kennismaken

Wil jij bij ons komen werken en heb je vragen? Over een vacature, een functie, werktijden, toekomstperspectief, doorontwikkeling of wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie? Vraag het onze recruiters! Zij kennen Pieter van Foreest op hun duimpje en zijn expert in het matchen van de juiste persoon bij de juiste baan. De hele week staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ga naar www.pietervanforeest.nl/spreekuur-werkenbij om je aan te melden.