De wens-kerstboom van De Terwebloem in Poeldijk

Geplaatst op: 9 December 2020

Na een bewogen jaar wil De Terwebloem Poeldijk graag in het licht zetten en samen met alle inwoners en bewoners extra warmte voelen. In december denk je bij het woord ‘licht’ al snel aan een kerstboom. In samenwerking met Stichting Vrienden van De Terwebloem en Silene Uitvaart komt er een prachtig grote kerstboom op het plein voor De Terwebloem aan de Van Bergenhenegouwenlaan te staan.

De kerstboom is daarnaast niet een gewone boom, maar een wens-kerstboom. Onderaan dit bericht vindt u de link naar een wenskaart. Deze kaart kunt u printen en gebruiken om een wens op te schrijven, voor uzelf of voor iemand die u een hart onder de riem wil steken in deze tijd. Jong en oud kunnen gebruik maken van de kerstboom om op deze manier een bijzondere wens over te brengen. U kunt de wens op ieder moment zelf in de boom hangen. Op deze wijze kunnen de bewoners van De Terwebloem met de inwoners van de lichtjes genieten, de onderlinge warmte voelen en samen zijn.

Kleurplaat
Ook aan de kinderen in Poeldijk is gedacht. Onder de link naar de wenskaart, vindt u ook de link naar een mooie kleurplaat. De ingekleurde kleurplaten kunnen ingeleverd worden in de daarvoor bestemde kleurplatenbox, te vinden op hetzelfde plein aan de Van Bergenhenegouwenlaan. De tekeningen zullen in De Terwebloem worden opgehangen, zodat de bewoners ervan kunnen genieten. De Terwebloem hoopt vele kleurplaten te mogen ontvangen. Doen jullie ook mee?

Lampion
In deze decembermaand wil De Terwebloem ook een lichtje laten schijnen voor alle kwetsbare (oudere) inwoners van Poeldijk. Daarom vraagt De Terwebloem aan alle inwoners van Poeldijk om op zaterdag 19 december een lampion in de tuin te zetten of aan het balkon te hangen. Dan kan iedereen in gedachten met elkaar zijn.