Deel opbrengst Omloop Ter Heijde gedoneerd aan het Strandgoed

Geplaatst op: 18 Juni 2019

De 13e omloop Ter Heijde vond plaats op 10 mei j.l. De organisatie van het evenement was, evenals voorgaande jaren, in handen van Olympus’70 in samenwerking met de Dorpsvereniging Ter Heijde aan Zee.
 
De organisatie van de Omloop besloot vooraf om van iedere inschrijving €1,- te doneren aan Strandgoed Logies en Respijt in Ter Heijde. Dit jaar deed een recordaantal atleten mee aan de Omloop (536) daarnaast deden nog 200 kinderen mee aan de jeugdloop door het dorp. De organisatie besloot het te doneren bedrag naar boven af te ronden. Hierop reageerde hoofdsponsor Spruijt Advies enthousiast dat zij besloten het bedrag te verdubbelen. En zo werd op maandagmiddag 17 juni een mooie donatie van €1500,- gedaan en in blijdschap aangenomen door de collega's van Strandgoed.
 
Het geld wordt besteed aan een nieuw koffieapparaat, een strijkijzer en nieuwe horren voor de ramen. De bewoners lieten zelfs hun bingomiddag schieten om bij de overhandiging van de cheque aanwezig te zijn. De organisatie van de Omloop Ter Heijde heeft toegezegd dat ook bij de 14e omloop, in mei 2020, de donatie naar Strandgoed gaat!