Delfshove behaalt PREZO Gouden keurmerk

Geplaatst op: 8 November 2017

Ook dit jaar zijn de locaties van Pieter van Foreest geauditeerd voor het PREZO-keurmerk. Locatie Delfshove heeft het Gouden keurmerk glansrijk behaald. Een prestatie om trots op te zijn. Dit werd dan ook afgelopen weekend uitgebreid gevierd met de medewerkers en bewoners van Delfshove, met een fantastisch feest met het thema ‘Hawaïi’.

Gestart werd met een lekkere kop verse bonenkoffie met daarbij een taartje met opdruk, geschonken vanuit Pieter van Foreest. Dat was het startschot voor een aantal uren met elkaar een feestje vieren.

Uit handen van Jeanette van Laarhoven, Directeur Divisie Thuis, ontving locatiemanager Marina van Mil de PREZO plaquette. De kers op de taart van de superprestatie die de medewerkers samen met de cliëntenraad neer gezet hebben! Het bordje hangt inmiddels bij de voordeur te stralen, zodat deze mijlpaal voor iedereen zichtbaar is.

Gedurende het feest was de live band ‘Bill and the Hawaiians’ aan het spelen. Ze hadden een danseres meegenomen waardoor de feestvreugde nog extra verhoogd werd. Naast muziek, de danseres en mooi licht was er ook een uitgebreide barbecue georganiseerd met als topper het toetje: ananascake met bananenijs en een vruchtenspies.

De aanwezige bewoners en medewerkers hebben genoten en dat was dik verdiend na alle inspanningen! Nog extra dank aan Roel en Xavier die de organisatie van het feest op zich hebben genomen en hun samenwerking ten volle hebben benut.

PREZO-keurmerk
PREZO staat voor PREstaties in de Zorg en stelt de cliënt centraal bij alle activiteiten die de medewerkers van Pieter van Foreest ondernemen tijdens de uitvoering van hun zorg- en dienstverlening. Het is een kwaliteitssysteem voor de sector Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VV&T) dat helpt te sturen in verantwoorde zorg. Het gaat hierbij niet primair om randvoorwaarden, zoals structuren en processen, maar om denken vanuit uitkomsten voor de cliënt.