DON Opleidingen viert jubileum met bewoners De Hooge Tuinen

Geplaatst op: 5 November 2019

DON Opleidingen viert dit jaar haar 50-jarig jubileum met het hele Westland. Het gehele jaar organiseren medewerkers van DON Opleidingen activiteiten en evenementen voor diverse groepen. Op zaterdag 2 november stond een gezellige bingomiddag voor de bewoners van De Hooge Tuinen in Naaldwijk op het programma.

Bij feest hoort gebak en er werd dan ook gestart met heerlijke petit fours en koffie/thee. Vele bewoners zaten samen met de vrijwilligers en medewerkers klaar voor het ouderwets en vertrouwde spel. Nadat iedereen een bingokaart in zijn/haar bezit had, kon het eindelijk van start gaan. Al snel was ‘BINGO’ in de zaal te horen en volgden er nog veel meer. Liefst drie bewoners hadden tegelijk een volle kaart. Er waren prachtige prijzen, zoals een restaurantbon van De Hooge Tuinen, een Rituals pakket en mooie orchideeën. Vreugdenhil Bulbs & Plants sponsorde mooie Amaryllissen, zodat niemand met lege handen naar huis toeging.

Wij feliciteren DON Opleidingen met hun jubileum en bedankt voor de leuke middag! Iedereen heeft genoten.

Marianne van den Beukel – van der Sar, begeleider Welzijn bij Pieter van Foreest: “Ik heb erg genoten van deze dag! Het is heel leuk om de mensen hier zo te zien genieten en ik vind dit een heel mooi initiatief.”

Roos Don, Accountmanager bij DON Opleidingen: “Zo’n dag als vandaag biedt mij voldoening. Dat komt door de vele glimlachen die ik vandaag op de gezichten van bewoners en begeleiders heb gezien. We willen graag iets betekenen voor deze groep mensen en hopen dan ook dat iedereen ervan heeft genoten!”