Duinhof heet bewoners weer welkom in Ter Heijde

Geplaatst op: 29 Augustus 2022

Woensdag 24 augustus was een bijzondere dag bij Duinhof in Ter Heijde aan Zee. Na een maandenlange verbouwing werden woensdag de eerste bewoners weer van harte welkom geheten in Duinhof. De entree was feestelijk versierd door de medewerkers en een vrijwilliger.

Sinds november 2021 waren de bewoners verhuisd naar tijdelijk onderkomen, zodat gestart kon worden met de renovatie/verbouwing. De kamers van de bewoners zijn onder andere onder handen genomen en het sanitair is vernieuwd, zodat alles weer een frisse en moderne uitstraling heeft. De laatste puntjes worden nog op de i gezet en voldoet de locatie geheel aan deze tijd.

De medewerkers en vrijwilligers hebben de afgelopen weken met elkaar hard gewerkt om alles in orde te maken voor de bewoners. Op donderdag- en vrijdag 25 en 26 augustus verhuisden de laatste bewoners weer terug naar hun vertrouwde locatie. De medewerkers en vrijwilligers heetten de bewoners welkom en er werd samen genoten van koffie met gebak. Strandgoed Ter Heijde Logies & Respijt was begin augustus vanuit Delfshove terugverhuisd naar Ter Heijde aan Zee. Vrijdag stond er een ijscokar om de week goed af te sluiten. De bewoners, medewerkers en vrijwilligers van zowel Duinhof als Strandgoed Ter Heijde genoten van deze heerlijke lekkernij.

Duinhof is van oudsher een verzorgingshuis en is met de verbouwing nu ook geschikt voor cliënten met een complexe (verpleeghuis)zorgvraag waarvoor Pieter van Foreest de gewenste zorg kan bieden. De locatie is uitgebreid met twee extra plaatsen en nu geschikt voor 22 cliënten met een (verpleeghuis)zorgvraag.