Een bewoner Veenhage positief getest op het coronavirus

Geplaatst op: 21 Oktober 2020

Op 21 oktober is een bewoner van de zorgafdeling op de 1ste etage in Veenhage positief getest op het coronavirus. De familie van de betreffende bewoner is direct op de hoogte gebracht, evenals de andere bewoners van de zorgafdeling op de 1ste etage. De betreffende cliënt zit in quarantaine op het appartement en er zijn goede afspraken gemaakt. We houden vanzelfsprekend alle bewoners nauwlettend in de gaten voor wat betreft mogelijke klachten en er wordt laagdrempelig getest.

Maatregelen om verdere verspreiding te voorkomen
We doen er alles aan om verdere verspreiding te voorkomen en handelen hierin volgens de strikte richtlijnen en procedures van het RIVM/Rijksoverheid. In overleg met het preventieteam en de arts zijn alle noodzakelijke maatregelen genomen.

Houd u aan de richtlijnen
Bezoek aan de locatie is gewoon mogelijk volgens de bezoekrichtlijnen die gelden op de locatie. We vragen alle bezoekers nogmaals heel nadrukkelijk om de richtlijnen te volgen. Heeft u (milde) klachten of heeft iemand uit uw huishouden (milde) klachten? Kom dan niet op bezoek. Draag altijd een mondkapje tijdens het bezoek, houd 1,5 meter afstand, blijf alert, was uw handen. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor de mensen om u heen, de kwetsbare bewoners, andere bezoekers en de collega’s.