Mooie en veilige tuin Triangel officieel geopend

Geplaatst op: 9 Mei 2022

De afgelopen maanden is er hard gewerkt op het plein voor bij de entree van Triangel. De wens was om deze om te toveren tot een gezellige en veilige tuin. Zo is Hoveniersbedrijf Spots in maart gestart om dit te realiseren. Op 12 mei is de tuin officieel geopend door een bewoner van Triangel en medewerkers van Univé Het Groene Hart. Het resultaat van de tuin is prachtig geworden en ziet er heel uitnodigend uit. Het is nu een mooie en veilige omgeving waar de bewoners gezellig kunnen vertoeven, kletsen op een bankje of een kort wandelingetje maken. Vanaf nu kunnen de bewoners maar ook familieleden, de verzorging en buurtbewoners genieten van een veilige tuin.

Samen mogelijk gemaakt
De tuin is mogelijk gemaakt door de inzet van velen, zonder hen was deze tuin geen werkelijkheid geworden. Het team van Triangel heeft eerder voor de Boven Verwachting Prijs het ontwerp van en de uitvoering voor de tuin ingediend. Begin januari 2021 kwamen ze als winnaar uit de bus en ontvingen van het Klein Bretelerfonds een mooi geldbedrag voor de realisatie van de tuin. Daarnaast heeft het Univé Buurtfonds eveneens een mooi bedrag beschikbaar gesteld, evenals De Vrienden van Triangel. We willen iedereen bedanken voor hun bijdrage. We zijn enorm blij dat we samen de tuin hebben kunnen realiseren.

Wordt u ook onze vriend?
Iedereen heeft vrienden nodig, mensen op wie je kunt bouwen. Wij ook. Stichting Vrienden van Triangel ondersteunt deze locatie en zet zich in voor die extra’s die niet uit het reguliere (zorg)budget betaald kunnen worden en wel het leven aantrekkelijker en plezieriger maken voor onze bewoners. Het zijn dus echte vrienden die ervoor zorgen dat er extra dingen gerealiseerd kunnen worden. Draagt u Triangel en de bewoners ook een warm hart toe? Dan kunt u donateur worden en lid worden van Stichting Vrienden van Triangel. Voor informatie hierover kunt u contact opnemen met Triangel via het telefoonnummer 0174-514744.