Een nieuwe 'look' voor Pieter van Foreest

Geplaatst op: 3 September 2019

Huiselijk, praktisch, comfortabel én duurzaam recyclebaar

Zorgorganisatie Pieter van Foreest heeft deze zomer aan ruim 2800 collega’s nieuwe dienstkleding verstrekt. Verzorgenden, verpleegkundigen, gastvrouwen, collega’s huishouding, facilitair collega’s in het restaurant, technische dienst en logistiek hebben kleding uit de nieuwe kledinglijn ontvangen.

Samen beslissen over nieuwe dienstkleding
De kledinglijn is speciaal ontworpen voor Pieter van Foreest. De keuze voor het ontwerp, de kleur en het materiaal is samen met de gebruikers en in samenspraak met de cliëntenraad gemaakt. Een zorgvuldig traject, waarbij kleding uitgebreid is proef gedragen. Er is unaniem gekozen voor deze kleding met een eigentijdse huiselijke en mooie uitstraling passend bij de zorgorganisatie. 

Comfortabel, praktisch, een mooie uitstraling én duurzaam
Naast een mooie uitstraling passend bij deze tijd, is er heel goed gelet op comfort en gebruik. Door samen keuzes te maken en door de kleding proef te dragen, hebben we het zorgmodel kunnen optimaliseren, waardoor de kleding in alle opzichten praktisch en ook comfortabel is. Zo heeft de kleding ruime zakken, is de kleding goed wasbaar en heeft het een blijvend mooie uitstraling en pasvorm. Ook de 100% recyclebaarheid van de zorgkleding speelde een belangrijke rol. De kleding gaat na gebruik terug naar de kledingproducent om te verwerken en de stof opnieuw te gebruiken. Een bewuste keuze van de zorgorganisatie in het kader van duurzaamheid.

Eén ding is zeker: of u nu op bezoek komt in één van onze locaties of een thuiszorg collega ziet fietsen op straat; de uitstraling is compleet anders, maar u zult hen hoe dan ook zeker gaan herkennen.