Een themaweek vol gezelligheid in de Druiventuin in De Hooge Tuinen

Geplaatst op: 6 Maart 2019

Door het team van de Druiventuin van De Hooge Tuinen is er afgelopen week een carnavals themaweek voor hun bewoners georganiseerd. Carnaval staat bekend om de saamhorigheid, de sfeer en de gezelligheid, precies wat de medewerkers wilden bereiken!

Allereerst werd de afdeling compleet versierd en werden er samen met de bewoners hoedjes gemaakt ter decoratie. De hoedjes hebben uiteindelijk niet ter decoratie gediend, want iedereen wilde er wel één op!

Volop leuke activiteiten
Er is carnavalsmuziek gedraaid, samen muziek gemaakt en er was een ‘modeshow’ waarbij bewoners, familie, personeel en hun kinderen prachtig uitgedost over de rode loper liepen. Voor alle kinderen was er een medaille en de jury heeft drie “prijswinnaars” gekozen die een beker in ontvangst hebben genomen. Als klap op de vuurpijl was er op zondag een carnavalsfeestje voor familie en bewoners. Hierbij kwam een grote delegatie van de Lierse carnavalsvereniging de Theebukkers langs om de polonaise in gang te zetten en de gezelligheid te vergroten.  

Van tevoren waren er een aantal mensen die aangaven niet van carnaval te houden, maar ook zij hebben actief meegedaan met alle activiteiten en hebben enorm genoten van deze gezellig week. Het was voor iedereen een week om niet snel te vergeten. Op naar het volgende thema!