Eerste Bonte Haas Loop succes!

Geplaatst op: 18 December 2018

Ieder jaar wordt De Bonte Haas Loop georganiseerd door één van de hardloopgroepen van de Westlandse atletiekvereniging Olympus’70. Een leuk en sportief evenement waarbij gewandeld of hardgelopen wordt. Dit jaar gaat de opbrengst naar het Ontmoetingscentrum Naaldwijk voor de aanschaf van een fietslabyrint.

Zondag 16 december jl. vond de eerste van de twee edities van deze loop plaats. Ondanks de mindere omstandigheden was er toch een grote opkomst voor de Bonte Haas Loop. 169 hardlopers en wandelaars hebben de sneeuw en gladde wegen getrotseerd om hun steentje te kunnen bijdragen voor Ontmoetingscentrum Naaldwijk. Dit is natuurlijk een prachtig aantal en we hopen weer net zoveel mensen te zien bij de volgende loop!

Doet u mee?
De tweede Bonte Haas Loop vindt plaats 13 januari 2019, nog voldoende tijd om tussen de feestdagen door te trainen dus! Zo kunt u ervoor zorgen dat u afgetraind aan het kerstontbijt zit en uw goede voornemens mee het nieuwe jaar in neemt. Schrijf u snel in met je collega’s en/of vrienden via www.bontehaasloop.nl

Wandelaars starten tussen 9.00 en 10.00 uur en het startschot voor de hardloopwedstrijd klinkt voor zowel de 5 als 10 kilometertocht om 10.00 uur. Zowel de start als de finish is bij het Eetcafé De Bonte Haas aan de Dorpskade 79 in Wateringen. Bent u geen sportieveling, maar wilt u wel uw steentje bijdragen? Eetcafé De Bonte Haas doneert van tot en met 31 december de opbrengst van een karaf Charity Water ook aan Ontmoetingscentrum Naaldwijk!

Fietslabyrint
In Ontmoetingscentrum Naaldwijk worden vaak activiteiten gedaan op het gebied van beweging. Met het fietslabyrint kunnen de bezoekers mooie virtuele en interactieve fietstocht beleven met behulp van een beeldscherm en een bewegingstrainer. Er kan gekozen worden uit verschillende fietstochten in bijvoorbeeld de omgeving van Naaldwijk of een wereldstad als Parijs of Tokyo.