Eerste gasten in Strandgoed Ter Heijde

Geplaatst op: 8 Juni 2016

Na de officiële opening op 19 mei jl. en het “proefslapen” van diverse betrokkenen was Strandgoed Ter Heijde Logies & Respijt klaar om de eerste gasten te ontvangen, het echtpaar Lankester. Uiteraard zijn we benieuwd naar hun bevindingen.

Ze beginnen vol enthousiasme hun verhaal en voelen zich inmiddels bekende Westlanders. Ze zijn al gefilmd door de WOS en nu ook nog een interview. Ze vertellen maar al te graag over hun verblijf in Strandgoed Ter Heijde.

 ‘Onze mantelzorger ging op vakantie, wilde even op adem komen. We hadden van het Strandgoed gehoord en dit leek ons een goede oplossing. Hier vinden we de rust én de zorg die we nodig hebben.’

‘Natuurlijk vonden we het best spannend, maar de spanning viel al snel weg na de hartelijke ontvangst. Het slapen in een andere omgeving is ook wennen, maar na de tweede nacht sliepen we als roosjes. We voelden ons echt op ons gemak. Het ontvangst, de verzorging, maar ook de inzet van de vrijwilligers bij de maaltijden en de begeleiding naar het strand stelden we zeer op prijs’.

‘Onze familie woont in het Westland en het Strandgoed is dan lekker dichtbij. De kleinkinderen konden gewoon op bezoek komen’, aldus mevrouw Lankester. Op de vraag of ze nog een keer komt logeren antwoordt ze direct. ‘Ik hoop dat het dit jaar niet meer nodig is, maar volgend jaar willen we best wel weer komen hoor. We hebben genoten van ons verblijf, maar vinden het ook weer fijn om naar huis te gaan. Mijn man wil graag weer een visje op de markt halen en vanuit Ter Heijde is dat net even te ver’.