Even logeren, in bijzonder goede handen; even een adempauze voor de mantelzorger

Geplaatst op: 18 April 2018

Zorgen voor een ander
Mensen die langdurig zorgen voor hun naaste (ook wel mantelzorgers genoemd) zijn in onze participatiemaatschappij onmisbaar! Daarom is de zorg voor deze mantelzorgers zo belangrijk. Want als een mantelzorger uitvalt vanwege overbelasting zijn de gevolgen veelal niet te overzien.

Strandgoed Ter Heijde
Voor veel mantelzorgers is het soms nodig om even op adem te kunnen komen. Zo kunnen zij de zorg die ze dagelijks bieden langer en met plezier volhouden. De mantelzorger op tijd ontlasten, ook wel respijtzorg genoemd, daar is Strandgoed Ter Heijde voor. Ons team van enthousiaste vrijwilligers en zorgmedewerkers kunnen de taken van de mantelzorger voor een bepaalde periode overnemen en dat doen zij met zorgvuldigheid en heel veel plezier!

Voor wie?
Strandgoed Ter Heijde richt zich op thuiswonende volwassenen die ondersteund worden door een mantelzorger. Wij kunnen de zorg die thuis wordt geboden aan mensen met een vorm/ vermoeden van dementie en/of lichamelijke klachten tijdelijk overnemen.

Kosten
De kosten van een all inclusive verblijf (incl. de benodigde zorg) zijn geheel afhankelijk van de persoonlijke situatie. In veel gevallen wordt het verblijf geheel vergoed. Op onze website vindt u informatie rondom de financiering van een verblijf bij Strandgoed Ter Heijde. De coördinatoren van Strandgoed Ter Heijde helpen u hier graag mee. Neem dus vooral contact op wanneer er interesse is in een verblijf.

Moeite om de zorg uit handen te geven?
Wij begrijpen dat: Kom een keer vrijblijvend kijken en proef de sfeer. Ook hebben we tweepersoonskamers waar u mee kunt komen als mantelzorger – zo kunt u samen ervaren wat een verblijf in Strandgoed met u doet.

Reserveren of meer informatie?
Neem contact met ons op via emailadres strandgoed@pietervanforeest.nl of bel naar 06-53910101. Meer informatie vindt u ook op onze website: www.strandgoedterheijde.nl